Encyclopedie
Begrippenlijst

Op eigenschap zoeken

Uit Triple A Encyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken

Deze pagina biedt een eenvoudige bladerinteractie voor het vinden van entiteiten met een eigenschap met een bepaalde waarde. Andere beschikbare zoekinteracties zijn de zoekpagina voor pagina-eigenschappen en de querybouwer.

Op eigenschap zoeken

Een lijst van alle pagina's met de eigenschap "Inleiding invloed van begeleidingsassen" met waarde "Het aspect waarin de peilstok een rol kan spelen kijkend naar de variaties is het genereren van mogelijke leerroutes. Op zowel de leervraag, inhoud, vorm en aanvullende behoefte kan een peilstok hulpzaam om leerroutes te genereren die rekenschap houden met deze aspecten. De peilstok speelt een rol bij het inzichtelijk maken van formatieve resultaten. Deelnemers en trajectbegeleiders krijgen daarmee inzicht in de gang van zaken. Bij de use case monitoren voortgang besteden we hier al aandacht aan. We zoomen hier vooral in op de mogelijkheid tot het generen van mogelijke leerroutes, en hoe deze functionaliteit ingezet kan worden kijkend vanuit de 4 begeleidingsaspecten.". Omdat er een beperkt aantal resultaten is, worden ook nabije waarden weergegeven.

Hieronder staan 2 resultaten vanaf #1.

(vorige 50 | volgende 50) (20 | 50 | 100 | 250 | 500) bekijken.


    

Lijst van resultaten

    • Peilstok hanteren formatieve resultaten  + (Het aspect waarin de peilstok een rol kan
      Het aspect waarin de peilstok een rol kan spelen kijkend naar de variaties is het genereren van mogelijke leerroutes. Op zowel de leervraag, inhoud, vorm en aanvullende behoefte kan een peilstok hulpzaam om leerroutes te genereren die rekenschap houden met deze aspecten. De peilstok speelt een rol bij het inzichtelijk maken van formatieve resultaten. Deelnemers en trajectbegeleiders krijgen daarmee inzicht in de gang van zaken. Bij de use case monitoren voortgang besteden we hier al aandacht aan. We zoomen hier vooral in op de mogelijkheid tot het generen van mogelijke leerroutes, en hoe deze functionaliteit ingezet kan worden kijkend vanuit de 4 begeleidingsaspecten.
      kijkend vanuit de 4 begeleidingsaspecten.)