Encyclopedie
Begrippenlijst

Kernregistratie deelnemergegevens: verschil tussen versies

Uit Triple A Encyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken
Regel 1: Regel 1:
 
{{Structuurelement
 
{{Structuurelement
 
|Type=Kernsysteem
 
|Type=Kernsysteem
|Beschrijving=Het kernsysteem kernregistratie deelnemergegevens omvat de administratieve processen rondom de registratie en het beheer van deelnemergegevens. De processen bestaan uit inschrijven, beheren van de identiteitsgegevens, diplomeren, beheren van de loopbaan, analyse van de aanwezigheid, documentbeheer en het uitschrijven van de deelnemer. zon!
+
|Beschrijving=Het kernsysteem kernregistratie deelnemergegevens omvat de administratieve processen rondom de registratie en het beheer van deelnemergegevens. De processen bestaan uit inschrijven, beheren van de identiteitsgegevens, diplomeren, beheren van de loopbaan, analyse van de aanwezigheid, documentbeheer en het uitschrijven van de deelnemer.  
 
|Korte beschrijving=
 
|Korte beschrijving=
 
|Aanleiding=
 
|Aanleiding=

Versie van 16 mei 2012 om 15:37

Dit is een kernsysteem

Het kernsysteem kernregistratie deelnemergegevens omvat de administratieve processen rondom de registratie en het beheer van deelnemergegevens. De processen bestaan uit inschrijvenHet proces binnen de instelling dat kan leiden tot een verbintenis tussen een deelnemer of opdrachtgever en de instelling. In dat geval gaan de deelnemer/opdrachtgever en de instelling een principeovereenkomst met elkaar aan. De instelling spant zich in om de producten aan te bieden die aansluiten op de vraag van de potentiële deelnemer. De potentiële deelnemer heeft de intentie om de onderwijsproducten af te nemen., beheren van de identiteitsgegevens, diplomeren, beheren van de loopbaan, analyse van de aanwezigheidGeregistreerde (fysieke) aanwezigheid van een deelnemer op een (enig) gepland tijdstip in een gespecificeerde omgeving. Wanneer hij niet aanwezig is is hij ongeoorloofd of geoorloofd afwezig., documentbeheer en het uitschrijvenDe deelnemer verlaat de instelling en de verbintenis wordt beëindigd. Hiermee eindigt ook de bekostigingsrelatie. van de deelnemerIemand die onderwijs volgt binnen een instelling. Een deelnemer is in bezit van een verbintenis met een instelling voor het afnemen van onderwijsproducten. Een ander woord voor deelnemer is lerende leerling of student..