Encyclopedie
Begrippenlijst

Diplomering en uitschrijven: verschil tussen versies

Uit Triple A Encyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken
(Nieuwe pagina aangemaakt met 'Bestand:Diplomeringuitschrijven.gif ''Figuur 10. Diplomering en uitschrijven'' Uiteindelijk wordt, door het verzamelen van de benodigde summatieve resultaten, ee...')
 
Regel 1: Regel 1:
 +
{{Tag
 +
|Toepassing=Algemene delen
 +
|Thema=Onderwijsvisie
 +
|Volgende pagina=Externe verantwoording en overdracht deelnemergegevens
 +
}}
 +
 
[[Bestand:Diplomeringuitschrijven.gif]]
 
[[Bestand:Diplomeringuitschrijven.gif]]
 
''Figuur 10. Diplomering en uitschrijven''  
 
''Figuur 10. Diplomering en uitschrijven''  

Versie van 30 mei 2012 om 12:31

Diplomeringuitschrijven.gif Figuur 10. Diplomering en uitschrijvenDe deelnemer verlaat de instelling en de verbintenis wordt beëindigd. Hiermee eindigt ook de bekostigingsrelatie.

Uiteindelijk wordt, door het verzamelen van de benodigde summatieve resultaten, een diplomaKwalificerend document. afgegeven. Dat wil nog niet zeggen dat de deelnemerIemand die onderwijs volgt binnen een instelling. Een deelnemer is in bezit van een verbintenis met een instelling voor het afnemen van onderwijsproducten. Een ander woord voor deelnemer is lerende leerling of student. wordt uitgeschreven, wel heeft de deelnemerIemand die onderwijs volgt binnen een instelling. Een deelnemer is in bezit van een verbintenis met een instelling voor het afnemen van onderwijsproducten. Een ander woord voor deelnemer is lerende leerling of student. (een deel van) zijn loopbaan achter de rug.

Uitschrijven doet een deelnemerIemand die onderwijs volgt binnen een instelling. Een deelnemer is in bezit van een verbintenis met een instelling voor het afnemen van onderwijsproducten. Een ander woord voor deelnemer is lerende leerling of student. wanneer deze (tijdelijk) stopt met onderwijs afnemen van de instelling. De verbintenisrechtsgeldige overeenkomst tussen deelnemer en instelling of tussen bedrijf en instelling. Op basis van deze overeenkomst ontstaat een bekostigingsrelatie. De instelling verplicht zich nader te bepalen onderwijsproducten beschikbaar te stellen met als eerste een startonderwijsproduct dat vanaf een in de verbintenis vastgelegde datum kan worden afgenomen. De deelnemer spreekt de intentie uit om onderwijsproducten af te nemen op nader te plannen tijdstippen waarbij waar mogelijk de begindatum van het startonderwijsproduct in de verbintenis is vastgelegd. tussen de deelnemerIemand die onderwijs volgt binnen een instelling. Een deelnemer is in bezit van een verbintenis met een instelling voor het afnemen van onderwijsproducten. Een ander woord voor deelnemer is lerende leerling of student. en de onderwijsinstelling wordt beëindigd en de gegevens worden overgedragen aan het Centraal Uitwisselingspunt. Dat wil niet zeggen dat de deelnemerIemand die onderwijs volgt binnen een instelling. Een deelnemer is in bezit van een verbintenis met een instelling voor het afnemen van onderwijsproducten. Een ander woord voor deelnemer is lerende leerling of student. uit het oog wordt verloren. Alumnibeleid, waarbij uitgeschreven deelnemers als belangrijke doelgroep worden gezien als afnemer van nieuwe onderwijsproducten, speelt binnen alle onderwijsinstellingen.