Encyclopedie
Begrippenlijst

Crebo-nummer: verschil tussen versies

Uit Triple A Encyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken
k (1 versie)
 
Regel 1: Regel 1:
 
{{Begrip
 
{{Begrip
|Definitie=Code(5-cijferig) waarmee een uitstroomkwalificatie (diploma) in het middelbaar beroepsonderwijs wordt vastgelegd in het Centraal Register Beroepsopleidingen van het CFI. Het Crebo nummer wordt gebruikt ter wettelijke identificatie van de bekostigingsrelatie diploma’s BPV overeenkomsten recht op studiefinanciering e.d. Dit nummer wordt mogelijk vervangen door een codering voor een verbintenisgebied.
+
|Definitie=Code waarmee een verbintenisgebied in het middelbaar beroepsonderwijs wordt vastgelegd in het Centraal Register Beroepsopleidingen van DUO. Het Crebo nummer wordt gebruikt ter wettelijke identificatie van de bekostigingsrelatie, diploma’s, BPV-overeenkomsten, recht op studiefinanciering e.d.
 +
 
 +
|Gebruik hoofdletters=Nee
 
}}
 
}}

Huidige versie van 23 mrt 2014 om 00:17

Code waarmee een verbintenisgebiedWerkingsgebied van de verbintenis die door de instelling na intake met de deelnemer wordt aangegaan. in het middelbaar beroepsonderwijs wordt vastgelegd in het Centraal Register Beroepsopleidingen van DUODienst Uitvoering Onderwijs. Uitvoeringsorganisatie van het Ministerie van OCW.. Het Crebo nummer wordt gebruikt ter wettelijke identificatie van de bekostigingsrelatieVerhouding van de instelling met een financierende partij die bestaat op basis van de verbintenis van de instelling met een deelnemer ten behoeve van de bekostiging van geleverde of te leveren diensten aan de deelnemer., diplomaKwalificerend document.’s, BPVBeroeps Praktijk Vorming. Periode waarin de deelnemer bij een bedrijf beroepspraktijkvorming volgt. Dit is een verplicht onderdeel binnen elke beroepsopleiding. Het minimaal te volgen studiebelastingsuren aan BPV is vastgelegd in het kwalificatiedossier. Daarnaast wordt BPV ook ingezet binnen het proces van opleiden en vormen denk daarbij aan bijvoorbeeld de snuffelstages.-overeenkomsten, recht op studiefinanciering e.d.


Pagina's gerelateerd aan dit begrip