Encyclopedie
Begrippenlijst

Aanvragen intaketoets

Uit Triple A Encyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken

Ondersteunt use cases

Use case:

Doel

Het aanvragen van intaketoetsen om zicht te krijgen op de mogelijkheden en beperkingen van de deelnemerIemand die onderwijs volgt binnen een instelling. Een deelnemer is in bezit van een verbintenis met een instelling voor het afnemen van onderwijsproducten. Een ander woord voor deelnemer is lerende leerling of student..

Beschrijving

Deze functie registreert de aanvraag voor een intaketoets om zicht te krijgen op de mogelijkheden en beperkingen van de deelnemerIemand die onderwijs volgt binnen een instelling. Een deelnemer is in bezit van een verbintenis met een instelling voor het afnemen van onderwijsproducten. Een ander woord voor deelnemer is lerende leerling of student., bijvoorbeeld op het gebied van taal en rekenen. De toets kan gebruikt worden om te kijken wat er moet gebeuren ten aanziende van het plan en als nulmeting fungeren.

Gegevens

  • Gegevens deelnemerIemand die onderwijs volgt binnen een instelling. Een deelnemer is in bezit van een verbintenis met een instelling voor het afnemen van onderwijsproducten. Een ander woord voor deelnemer is lerende leerling of student.
  • Verwijzing naar een relevante intaketoets die past bij de mogelijkheden waar de intakerVertegenwoordiger vanuit de instelling welke het intakegesprek voert met de potentiële deelnemer zicht op wil krijgen.