Encyclopedie
Begrippenlijst

Beheren KRD rapportage-gegevenssetsjablonen

Uit Triple A Encyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken

Ondersteunt use cases

Use case:

Doel

Hergebruik van eerder gemaakte KRDKernregistratie deelnemers-rapportagegegevenssetsjablonen.

Functiesoort

Interactief

Beschrijving

Een lijst met KRDKernregistratie deelnemers-rapportagegegevenssetsjablonen die bewerkt kan worden. Tevens kan het verzamelen en opslaan van gegevens op basis van een sjabloonDe mal volgens welke een document gegenereerd dient te worden. Een sjabloon bestaat uit de structuur van het document bestaande uit vaste tekst en sjabloonvelden. De vaste tekst is voor elk document van dit type gelijk en de sjabloonvelden zijn velden die worden gevuld met gegevens die zijn aangeleverd bij de documentaanvraag of uit het systeem kunnen worden geselecteerd. vanuit deze functie worden uitgevoerd.

Beschrijving interactieve functionaliteit


Gebruikersinterface

Een scherm dat een lijst met KRDKernregistratie deelnemers-rapportagegegevenssetsjablonen toont.

Functionaliteit:

  • Aanmaken of bewerken van een sjabloonDe mal volgens welke een document gegenereerd dient te worden. Een sjabloon bestaat uit de structuur van het document bestaande uit vaste tekst en sjabloonvelden. De vaste tekst is voor elk document van dit type gelijk en de sjabloonvelden zijn velden die worden gevuld met gegevens die zijn aangeleverd bij de documentaanvraag of uit het systeem kunnen worden geselecteerd. (1)
  • Naam van een sjabloonDe mal volgens welke een document gegenereerd dient te worden. Een sjabloon bestaat uit de structuur van het document bestaande uit vaste tekst en sjabloonvelden. De vaste tekst is voor elk document van dit type gelijk en de sjabloonvelden zijn velden die worden gevuld met gegevens die zijn aangeleverd bij de documentaanvraag of uit het systeem kunnen worden geselecteerd. wijzigen (2)
  • Verwijderen van een sjaboon
  • Ophalen en opslaan van gegevens uit de KRDKernregistratie deelnemers o.b.v. het sjabloonDe mal volgens welke een document gegenereerd dient te worden. Een sjabloon bestaat uit de structuur van het document bestaande uit vaste tekst en sjabloonvelden. De vaste tekst is voor elk document van dit type gelijk en de sjabloonvelden zijn velden die worden gevuld met gegevens die zijn aangeleverd bij de documentaanvraag of uit het systeem kunnen worden geselecteerd.
  • Beschikbaar stellen van een sjabloonDe mal volgens welke een document gegenereerd dient te worden. Een sjabloon bestaat uit de structuur van het document bestaande uit vaste tekst en sjabloonvelden. De vaste tekst is voor elk document van dit type gelijk en de sjabloonvelden zijn velden die worden gevuld met gegevens die zijn aangeleverd bij de documentaanvraag of uit het systeem kunnen worden geselecteerd. aan een gebruiker of gebruikersgroep

Controles door ICT-systeem

Controles bij interface-element 2:

  • naam moet voldoen aan format
  • systeem moet melding geven bij een reeds bestaande naam

Acties door ICT-systeem

  • Acties bij interface-element 1:
  • Starten van de functie maken KRDKernregistratie deelnemers-rapportagegegevensset.